Music Divine

Music Divine

Eurovision Songcontest

Als we de televisieomroepen en muziekbonzen die alleen maar aan het geld denken hun gang laten gaan, is er straks totaal geen Eurovisie Songfestival meer, maar een zangwedstrijd tussen reeds beroemde zangers en zangeressen, en ik vrees dat op dit moment alleen Adèle zou winnen ... Laten we onze rechten opeisen en er weer het geliefde Europese evenement van maken zoals het vroeger was, met eerlijke nationale voorrondes, waarbij zowel bekend als onbekend talent op zang- en songwriter gebied een eerlijke kans krijgt.

If we leave it up to the broadcasting and music record companies who think only of money, in the end there will be no Eurovision Song Contest, but a contest between national famous singers, and at this moment Adele would outrank everybody by far ...
Let the people claim their rights back and let's organize this event like it used to be, with honest national selections and with the opportunity for unknown talent as well as famous singers and songwriters to perform their best.

De TV-opnamen 22-01-17

NewsPosted by Yvonne Liew-On Wed, January 25, 2017 14:54:56

Afgelopen zondagmiddag was ik uitgenodigd door Paul Haenen om bij de tv-pilot van zijn nieuwe tv-show "Dominee Gremdaat op zondag" aanwezig te zijn. Het was superleuk, alleen gaf RTL4 hem geen kans om mij nog te interviewen over mijn songfestival protest campagne, want het programma liep teveel uit.

Maar het was geweldig om deze heerlijk grappige show met deze charismatische man bij te wonen, en ik weet zeker dat het gaat lopen als een trein. Want het publiek was helemaal enthousiast, en ik heb in geen tijden weer zo gelachen.

Niet in de laatste plaats omdat onder meer ook mijn favoriete 'grande dame de cabaret', Brigitte Kaandorp, te gast was, die de boel weer flink op stelten zette, met haar 'sabbatical', die nu, na een half jaar of zo, nog steeds moet beginnen, geloof ik, zo druk heeft ze het!

Maar goed, Paul Haenen zei na afloop tegen me dat hij me misschien "In de vensterbank" wil hebben. Wie dan gelijk denkt aan rode lampjes op de Wallen, moet ik helaas teleurstellen. Het is een interview-reeks op YouTube waarin hij middels zijn typetje Margreet Dolman allerlei mensen interviewt, zittend in de vensterbank van zijn pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Kijk maar op YouTube. Ook deze afleveringen zijn hartstikke leuk, en ik zou het een hele eer vinden. Dus wie weet ...

Ik hou jullie op de hoogte!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.