Music Divine

Music Divine

Eurovision Songcontest

Als we de televisieomroepen en muziekbonzen die alleen maar aan het geld denken hun gang laten gaan, is er straks totaal geen Eurovisie Songfestival meer, maar een zangwedstrijd tussen reeds beroemde zangers en zangeressen, en ik vrees dat op dit moment alleen Adèle zou winnen ... Laten we onze rechten opeisen en er weer het geliefde Europese evenement van maken zoals het vroeger was, met eerlijke nationale voorrondes, waarbij zowel bekend als onbekend talent op zang- en songwriter gebied een eerlijke kans krijgt.

If we leave it up to the broadcasting and music record companies who think only of money, in the end there will be no Eurovision Song Contest, but a contest between national famous singers, and at this moment Adele would outrank everybody by far ...
Let the people claim their rights back and let's organize this event like it used to be, with honest national selections and with the opportunity for unknown talent as well as famous singers and songwriters to perform their best.

Metropole Orkest wedstrijd

NewsPosted by Yvonne Liew-On Mon, February 20, 2017 13:47:01


Het Metropole Orkest heeft een wedstrijd uitgevaardigd waarbij de muzikant(en) met de meeste stemmen als prijs een opname met Het Metropole Orkest kunnen winnen.

Aangezien ik er al ruim 25 jaar van droom om met een door mij geschreven Songfestival lied samen met Het Metropole Orkest op te treden, omdat dit orkest vroeger de kandidaten van het Songfestival begeleidde, heb ik me aangemeld met mijn lied 'Broken', en ik hoop dan ook dat mensen stemmen op MUSIC DIVINE (mijn artiestennaam).

Nu ben ik eigenlijk geen artiest, maar een songwriter en filmcomposer die liever achter de schermen wil werken, maar met dit lied ben ik bereid om op te treden, en ik wil het dolgraag met Het Metropole Orkest opnemen!

Kijk daarom op de volgende link en STEM OP Music Divine :

Http://www.mo.nl/met  • Comments(0)//yvonne.musicdivine.eu/#post10

De TV-opnamen 22-01-17

NewsPosted by Yvonne Liew-On Wed, January 25, 2017 14:54:56

Afgelopen zondagmiddag was ik uitgenodigd door Paul Haenen om bij de tv-pilot van zijn nieuwe tv-show "Dominee Gremdaat op zondag" aanwezig te zijn. Het was superleuk, alleen gaf RTL4 hem geen kans om mij nog te interviewen over mijn songfestival protest campagne, want het programma liep teveel uit.

Maar het was geweldig om deze heerlijk grappige show met deze charismatische man bij te wonen, en ik weet zeker dat het gaat lopen als een trein. Want het publiek was helemaal enthousiast, en ik heb in geen tijden weer zo gelachen.

Niet in de laatste plaats omdat onder meer ook mijn favoriete 'grande dame de cabaret', Brigitte Kaandorp, te gast was, die de boel weer flink op stelten zette, met haar 'sabbatical', die nu, na een half jaar of zo, nog steeds moet beginnen, geloof ik, zo druk heeft ze het!

Maar goed, Paul Haenen zei na afloop tegen me dat hij me misschien "In de vensterbank" wil hebben. Wie dan gelijk denkt aan rode lampjes op de Wallen, moet ik helaas teleurstellen. Het is een interview-reeks op YouTube waarin hij middels zijn typetje Margreet Dolman allerlei mensen interviewt, zittend in de vensterbank van zijn pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Kijk maar op YouTube. Ook deze afleveringen zijn hartstikke leuk, en ik zou het een hele eer vinden. Dus wie weet ...

Ik hou jullie op de hoogte!

  • Comments(0)//yvonne.musicdivine.eu/#post9

Dominee Gremdaat op zondag!

NewsPosted by Yvonne Liew-On Thu, January 19, 2017 16:21:00

Zondag zijn ik en mijn zangeres DECI MUSIC te gast in de eerste aflevering van de nieuwe televisieshow van Paul Haenen (in zijn rol als Dominee Gremdaat) !Zodra het op de nationale televisie verschijnt, plaats ik de link op Facebook !


xYvonne🎈🎈🎈

  • Comments(0)//yvonne.musicdivine.eu/#post8

BABA WEET RAAD!

NewsPosted by Yvonne Liew-On Wed, January 18, 2017 16:36:33
En hier zijn dan de links naar BABA WEET RAAD !

Vanaf vandaag, woensdag 18 januari 2017 te zien op de Amsterdamse televisiezender AT5 en op YouTube :


Http://www.at5.nl/artikelen/164713/krijgt-baba-yvonne-naar-het-songfestival

Https://www.youtube.com/watch?v=sqxRtR5Pouo
Enjoy!

  • Comments(0)//yvonne.musicdivine.eu/#post7

Baba weet raad !!!

NewsPosted by Yvonne Liew-On Sun, January 15, 2017 10:43:23

Vrijdag 13 Januari 2017 was ik uitgenodigd door Baba Yaga Tori van de Amsterdamse televisiezender AT5 om met de gerenommeerde muziekproducer Stiekz in diens Muziekstudio te Den Haag te gaan praten over mijn Songfestival campagnelied 'Broken', mijn muziek in het algemeen en zijn ruim 15 jaar brede ervaring als speler in 't veld.
We hebben gepraat, gelachen en gedanst (oké, alleen ik heb gedanst, want die 'Sranan boys' gaven ineens geen tori?!!!)
Het was geweldig leuk, en we zien alledrie samenwerkingsmogelijkheden!

De uitzending "BABA WEET RAAD" is komende woensdag 18 januari te zien op AT5 (zie ook AT5.nl, op de website blijft het sowieso heel lang staan).

Enjoy!
  • Comments(0)//yvonne.musicdivine.eu/#post6

Publicatie op Radio.nl

NewsPosted by Yvonne Liew-On Sun, January 15, 2017 10:36:59
Op 6 januari is mijn Songfestival campagne-artikel op Radio.nl gepubliceerd ! Zie ook :

http://radio.nl/812431/mag-het-gewone-volk-ook-meedoen-aan-het-eurovisie-songfestival

  • Comments(0)//yvonne.musicdivine.eu/#post5

Social Media

EurovisionPosted by Yvonne Liew-On Sat, January 07, 2017 19:22:00
Kijk voor een filmpje met DECI MUSIC en mij (opgenomen in de Jeruzalemkerk te Amsterdam-West) op :

Https://www.facebook.com/musicdivine.eu


Ook op Instagram, YouTube en Pinterest hou ik het publiek op de hoogte!

Greetz,
xYvonne

  • Comments(0)//yvonne.musicdivine.eu/#post4

Aldus - Het Parool

NewsPosted by Yvonne Liew-On Fri, January 06, 2017 23:42:58

Aldus (Het Parool, 05-01-2017, journalist Anouk Vleugels)
Songwriter Yvonne Liew-On (50) is de vriendjespolitiek binnen het Eurovisie Songfestival spuugzat, en is een protestcampagne gestart.

Wat is precies het probleem?
"Dat er tegenwoordig alleen nog maar BN'ers mogen meedoen aan het Songfestival. Vroeger mocht het publiek vaak meestemmen over de artiest en het liedje, maar sinds 2013 wordt alles intern bepaald door Avro-Tros. Onbekende muzikale talenten komen er niet meer tussen."

Misschien minder eerlijk, maar met BN'ers halen we wel de finale.
"Maar waar houdt het dan op? Stel dat alle landen hun beste artiesten insturen. Dan komt Engeland met Adele aanzetten, en kan de rest wel inpakken. Bovendien kunnen onbekende artiesten ook goed scoren. Bijna niemand kende Abba, tot ze doorbraken op het Songfestival."

Hoe moet het anders?
"Het moet weer voor het volk, door het volk worden. Neem de inzending van 2017: O'G3NE. Hartstikke leuke meiden, daar niet van, maar dan lees ik dat AvroTros een groep nationale en internationale tekstschrijvers heeft gevraagd een liedje in te sturen. Waarom mogen internationale componisten wel meedoen, en ik niet? Ik vind dat belachelijk."

Waarom wilt u, ondanks alle bezwaren, toch meedoen?
"Ik ben gek oop het Songfestival, al van jongs af aan. De kapsels, de prachtige jurken, het volk dat met vlaggetjes staat te zwaaien. Dat mis ik ook wel de laatste jaren, de glamour."

Hoe kunnen mensen u steunen?
Dat kan via Musicdivine.eu. Ik heb een nummer geschreven, Broken, en zou dat samen met zangeres Deci willen voordragen als inzending. En misschien kunnen we O'G3NE wel vervangen; ik geloof in wonderen. Maar ik vind het vooral belangrijk dat er in 2017 een nieuwe selectie-procedure komt."
Anouk Vleugels
[journaliste]MIJN KANTTEKENING HIERBIJ IS DAT MENSEN MIJ KUNNEN STEUNEN VIA :

Https://www.facebook.com/musicdivine.eu

EN BINNENKORT GA IK EEN NATIONALE PETITIE STARTEN !


  • Comments(0)//yvonne.musicdivine.eu/#post3

Het Parool 24-12-2016 AHA

NewsPosted by Yvonne Liew-On Wed, January 04, 2017 21:20:10

Op 24 december 2016 stond ik in het Parool, in de rubriek Amsterdammer helpt Amsterdam, en daarin kondigde ik reeds mijn voorgenomen Eurovisie Songfestival 2017 PROTEST CAMPAGNE aan!

  • Comments(0)//yvonne.musicdivine.eu/#post2