Music Divine

Music Divine

Eurovision Songcontest

Als we de televisieomroepen en muziekbonzen die alleen maar aan het geld denken hun gang laten gaan, is er straks totaal geen Eurovisie Songfestival meer, maar een zangwedstrijd tussen reeds beroemde zangers en zangeressen, en ik vrees dat op dit moment alleen Adèle zou winnen ... Laten we onze rechten opeisen en er weer het geliefde Europese evenement van maken zoals het vroeger was, met eerlijke nationale voorrondes, waarbij zowel bekend als onbekend talent op zang- en songwriter gebied een eerlijke kans krijgt.

If we leave it up to the broadcasting and music record companies who think only of money, in the end there will be no Eurovision Song Contest, but a contest between national famous singers, and at this moment Adele would outrank everybody by far ...
Let the people claim their rights back and let's organize this event like it used to be, with honest national selections and with the opportunity for unknown talent as well as famous singers and songwriters to perform their best.

Metropole Orkest wedstrijd

NewsPosted by Yvonne Liew-On Mon, February 20, 2017 13:47:01


Het Metropole Orkest heeft een wedstrijd uitgevaardigd waarbij de muzikant(en) met de meeste stemmen als prijs een opname met Het Metropole Orkest kunnen winnen.

Aangezien ik er al ruim 25 jaar van droom om met een door mij geschreven Songfestival lied samen met Het Metropole Orkest op te treden, omdat dit orkest vroeger de kandidaten van het Songfestival begeleidde, heb ik me aangemeld met mijn lied 'Broken', en ik hoop dan ook dat mensen stemmen op MUSIC DIVINE (mijn artiestennaam).

Nu ben ik eigenlijk geen artiest, maar een songwriter en filmcomposer die liever achter de schermen wil werken, maar met dit lied ben ik bereid om op te treden, en ik wil het dolgraag met Het Metropole Orkest opnemen!

Kijk daarom op de volgende link en STEM OP Music Divine :

Http://www.mo.nl/met  • Comments(0)//yvonne.musicdivine.eu/#post10